Contact

Vanaf 1 januari 2018 houdt CDBconseil op te bestaan. Ik ga vanaf die datum volledig met pensioen. Nieuwe klanten neem ik niet meer aan. Deze site is alleen bestemd voor bestaande klanten voor wie ik nog werkzaamheden verricht. Potentiële nieuwe klanten of mensen met vragen over Nederlands-Franse belasting- en premiezaken verwijs ik naar: www.passepartoutmorvan.com. 

Mijn telefoonnummer is: (0033)(0)385543862

Mijn e-mail-adres is: info@cdbconseil.com

Mijn (kantoor)adres is:

CDBconseil

Le Chézet

71550 Roussillon-en-Morvan

Coördinaten:
DD: 47.039621 N 4.119703 E
GMS: 47º02’22.6” N 4°07’11.2” E

De meeste Tom-Toms kennen Le Chézet (ook wel aangeduid als Le Chéset of Chéset). Het is een lieu-dit van de gemeente Roussillon-en-Morvan in het département Saône-et-Loire (71). Roussillon-en-Morvan ligt ongeveer halverwege tussen Autun en Château-Chinon, ten noorden van de D978.

Routebeschrijving

Vanaf Autun: neem op de D978 na La Celle en Morvan de afslag rechtsaf naar Roussillon/Le Chézet (aangegeven). De weg loopt omhoog. Negeer een afslag scherp achteruit naar rechts omhoog (naar Aigreveau). Even verder schuin rechts vooruit bord Le Chézet volgen. Rechtsaf bij de eerste T-splitsing. Daarna eerste weg linksaf. Doorrijden tot in Le Chézet. Afslagen naar links negeren. Blijven stijgen. Aan het einde van de weg helemaal bovenaan in Le Chézet komt u bij een tweede T-splitsing. Hier linksaf. Afslag schuin links naar beneden negeren. Blijf op de bovenste weg. Langzaam rijden. Hou de witgele schuur aan uw linkerhand (foto 1). Uw bestemming is het eerste huis vlak na de schuur aan de linkerkant (foto 2). U herkent het juiste adres aan de geruite betonnen omheining en het logo van CDBconseil op de zijkant van de brievenbus. U kunt parkeren op het verharde trottoir.

IMG_3501IMG_3502

 

Vanaf Château-Chinon: na Arleuf en Les Paquelins daalt de D978 slingerend door een bos. Als u het bos uitkomt, ziet u een stuk rechte weg voor u dat aan het eind naar rechts afbuigt. In die bocht neemt u de afslag schuin links vooruit naar een klein weggetje (aangegeven op verkeersbord: Le Chézet, let op: niet scherp links afslaan naar Anost). Attentie: let op tegemoetkomend verkeer op de D978. Blijf het weggetje volgen in al zijn slingers. Bij een paal met borden 50 km (rappel), gevaarlijke kruising (X) en Le Chézet rijdt u Le Chézet binnen. Afslagen negeren en langzaam afdalen tot een tweede bord gevaarlijke kruising (X) in een bocht naar rechts (foto 3). Afremmen want het eerste huis rechts in de binnenbocht direct achter het bord is uw bestemming (foto 4). U ziet de donkerrode gevel rechts op foto’s 3 en 4. U herkent het juiste adres aan de geruite betonnen omheining en het logo van CDBconseil op de zijkant van de brievenbus. U kunt parkeren op het verharde trottoir.

IMG_3504IMG_3509